Neem nu contact op!
info@quicksteel.be  I  +32 51 43 41 41
Neem nu contact op!
info@quicksteel.be  I  +32 51 43 41 41
logo Quicksteel

Wie zijn we ?

 

16 jaar geleden startte de zaakvoerder van 'Quicksteel' als metser. Na 5 jaar besloot hij om zelfstandig aannemer te worden in de woningbouw. Met hart en ziel bouwde hij de droomwoning van gezinnen.

Na 14 jaar ervaring met de traditionele bouwmethode raakte hij er meer en meer van overtuigd dat we op zoek moesten naar alternatieven. De eisen waaraan gebouwen moeten voldoen (de normen die "den bouw" worden opgelegd) maken het steeds moeilijker om op een betaalbare manier een project te realiseren. Hoe moet dit in 2020 nog allemaal haalbaar en betaalbaar blijven vroeg hij zich zoals zovelen af.

In de zoektocht naar een alternatieve bouwmethode vond hij meer dan hij voor mogelijk hield. Staalskeletbouw leek wel het antwoord op al zijn vragen. Na enkele kleine projecten met Eurosteelframing te hebben gerealiseerd, was het meer dan duidelijk:

Wij gaan voluit voor staalskelet!

Zo werd 'Quicksteel' in 2014 exclusieve verdeler van Eurosteelframing voor West-Vlaanderen en Walloniƫ! Ondertussen kan u ook voor projecten in Oost-Vlaanderen steeds op ons rekenen.

Projecten groot of klein? Quicksteel bouwt het in dagen!