Neem nu contact op!
info@quicksteel.be  I  +32 51 43 41 41
Neem nu contact op!
info@quicksteel.be  I  +32 51 43 41 41
logo Quicksteel

Troeven

Architecturale vrijheid

Staalskelet is geschikt voor élke bouwstijl. De enige beperking is uw creativiteit.

Snel en clean

Staalskelet wordt voorbereid in het atelier, de plaatsing op de werf gaat supersnel met een minimum aan afval.

maatvast

Doordat de ramen reeds vanaf de productie kunnen gemaakt worden, staat uw woning in een mum van tijd wind- & waterdicht.

Bijna energie neutraal

De staalskeletwanden worden zowel in de wand als buiten de wand geïsoleerd. Hierdoor haalt staalskelet met een mininmum wanddikte waarden die met een traditionele bouwwijze niet kunnen gehaald worden.

Milieubewust

Staal is 100% recycleerbaar waardoor de ecologische voetafdruk van uw woning minimaal is!

Ergonomisch

De technieken kunnen zonder slijpen of boren weggewerkt worden in de staalskeletwanden. Ook aanpassingen na verloop van tijd kunnen probleemloos gerealiseerd worden.

Voordelig

Staalskeletbouw vergt minder zware funderingseisen. Dit levert al snel een aanzienlijk voordeel op voor de bouwheer. Reken daarbij de halvering van het bouwtraject en je mag zonder overdrijven stellen dat staalskelet een voordelige manier van bouwen is.

Gezondheid

Staalskelet biedt de mogelijkheid om volledig volgens een droogbouwmethode te bouwen. Hierdoor vermijdt u onnodig vocht in uw woning.

Akoestiek

Door de zorgvuldig verzorgde wand- en vloeropbouw met kwalitatieve materialen voldoet staalskelet perfect aan de nieuwste akoestische normen

Brandveiligheid

Staalskelet is in staat de nodige garantie op brandweerstand te garanderen. Daarenboven is een brandverzekering voor een woning in staalskelet NIET duurder dan een polis voor een traditionele woning.