Neem nu contact op!
info@quicksteel.be  I  +32 51 43 41 41
Neem nu contact op!
info@quicksteel.be  I  +32 51 43 41 41
logo Quicksteel

Ik ben architect

  1. Hoe krijgt mijn architectenplan concrete vorm?
  2.  

U stuurt een Pdf en een DWG- versie van uw plan naar ons. Onze tekendienst zet dit plan om in de Eurosteelframing-eigen software. Dit resulteert in een eerste pre-productietekening. Deze tekening dient ook als basis voor het bepalen van de kostprijs voor de hoeveelheid staal. 

 

Wat na de offertetekening?

Tijdens de offertefase is het belangrijk dat er een zeer goed overleg is met de architect, de bouwheer, de aannemer en Quicksteel. Quicksteel staat als dealer van Eurosteel framing in voor een goede coördinatie van dit overleg. Vooral de maatvoering (hoogte, breedte, diepte) en de wand- en vloeropbouw dienen zeer goed op elkaar afgestemd te zijn! ze zijn immers bepalend voor de definitieve plannen en productietekeningen.

De productiefase

In de aanloop naar de productie van het Eurosteelframing staalskelet, zal u herhaaldelijk technisch overleg hebben met onze mensen. Dit om de bemating en specifieke technische aspecten het het project verder te detailleren.

Vóór de definitieve "GO" tot productie gegeven wordt, bepaalt u samen met onze technisch verantwoordelijke pér wand de juiste hoogte en breedte alsook de exacte raam- & deuropeningen. Ook de vloer-, wand- en dakopbouw worden in deze fase definitief vastgelegd.

Na de productie worden de wanden in het atelier geassembleerd. Ze krijgen elk een uniek nummer dat correspondeert met het montageplan dat de aannemer, samen met de lading, aangeleverd krijgt.

De effectieve opbouw

Dankzij de zorgvuldige voorbereiding en gedetailleerde uitvoering is de montage in een handomdraai gerealiseerd!