Neem nu contact op!
info@quicksteel.be  I  +32 51 43 41 41
Neem nu contact op!
info@quicksteel.be  I  +32 51 43 41 41
logo Quicksteel

Ik wil bouwen

Ik heb reeds een plan.

Super, u kan alvast beginnen dromen!

Ik heb nog geen plan.

U kan werken met de architect die u verkiest! U neemt zelf een architect onder de arm of indien gewenst brengen wij u in contact met architecten die vertrouwd zijn met ons bouwsysteem, al naar gelang de stijl waarin u wenst te bouwen.

Aan de slag!

Onze ingenieur zet uw plan om in de ESF-software en na goedkeuring van uzelf en de architect kan uw project al in productie gaan.

Terwijl men in het atelier de staalskeletstructuur volledig voorbereidt kunnen de voorbereidende werken op de werf zelf reeds van start gaan alsook de ramen kunnen nu al worden besteld!

De plaatsing op uw grond gebeurt echt in dagen! Eens de voorbereidingen zijn afgerond kan de aannemer al aan de slag. Dit kan een erkend quicksteel-aannemer zijn of uw eigen aannemer. Is uw aannemer nog niet vertrouwd met ons systeem? Geen nood, wij bieden een opleiding op maat en uiteraard ook begeleiding tijdens de realisatie van uw woning. In slechts enkele weken is uw project wind-en waterdicht!

Ben je zelf een beetje handig? Met Quicksteel kan je heel veel zelf doen aan uw project wat uw portemonnee alleen maar ten goede komt! Het Quicksteel team staat je graag bij met raad en daad.

Voor de afwerking van uw project brengen wij u graag in contact met aannemers die vertrouwd zijn met ons systeem. Uiteraard staan we ook altijd klaar om uw eigen aannemer de vele voordelen van staalskeletbouw te laten ontdekken. Want geloof ons, bouwen met 'Quicksteel' is kinderspel!