Productie van een stalen frame

Eénmaal het bouwplan werd omgezet in de software en dit goedgekeurd werd door bouwheer, architect, aannemer en Quicksteel kan de productie van start gaan.

Eerst worden de profielen gemaakt met gebruik van rolvormers of rolvormmachines. Deze maken de individuele profielen die nadien aan elkaar worden gezet.

Fabricated of flatpacked

Wanneer de stalen profielen uit de rolvormmachine komen, kunnen deze meteen geassembleerd worden. Dit is “fabricated“. Zo worden de stalen frames klaar voor montage op de werf geleverd.

Bij de productie van de profielen worden reeds gaten voorzien om de stukken aan elkaar te hechten met bouten en/of rivetten. Waar verschillende profielen in elkaar geplaatst dienen te worden, wordt het staal reeds tijdens de productie gebogen. Ook worden, tijdens de productie van de profielen gaten geponst ten behoeve van uitsparingen voor elektriciteit en sanitair.

U kan ook opteren voor “flatpacked“. Dan worden de profielen na het uitdraaien genummerd en meteen verpakt en als losse stukken op de werf geleverd. Bijhorend wordt dan een assemblagetekening meegeleverd.

Contacteer ons

Bankstraat 27
8560 Gullegem
051 43 41 41
contact@quicksteel.be

BTW BE0546.872.736

© 2020 Quicksteel | sitemap| designed by creatiefonline

Volg ons op