Voor aannemers

Quicksteel levert uitsluitend aan aannemers. Daar het om een dragende bouwstructuur gaat is het van belang dat het staalframe geplaatst wordt door professionals.

Wij specialiseren ons in het opleiden en begeleiden van de aannemer tijdens het volledige bouwproces. Wij organiseren zowel technische als praktische opleidingen voor aannemers die nieuw zijn in de wereld van het staal als ook  de reeds ervaren aannemer. Quicksteel verzorgt de studie en de berekeningen van het steelframe en wij ondersteunen de aannemer waar nodig met onze expertise en advies. Ook voor de verdere afwerking van de woning kunnen wij de aannemers begeleidingen naar materiaalkeuze en uitvoeringsmogelijkheden.

 Hebt u vragen, twijfel zeker niet om ons te contacteren!

Wenst u als particulier meer info? Of wilt u in contact komen met architecten en aannemers die reeds met staalbouw werken. Contacteer ons of klik verder.

 

Voor aannemers, architecten en bouwpromotoren die reeds klant zijn of meer info wensen over onze producten bieden we de mogelijkheid om detailtekeningen te bekijken en te downloaden. Indien u nog geen wachtwoord hebt, vraag dit dan snel aan via contact@quicksteel.be

Contacteer ons

Bankstraat 27
8560 Gullegem
051 43 41 41
contact@quicksteel.be

BTW BE0546.872.736

© 2020 Quicksteel | sitemap| designed by creatiefonline

Volg ons op